Alle typer

Hapoo.no i Stabekk, Akershus

Hapoo.no i Professor Kohts Vei 109, Akershus: anmeldelser, åpningstider, kjøreanvisninger, bilder, kontakter etc.

Telefon: +47 471 73 041

Adresse:

Professor Kohts Vei 109,
Stabekk, Akershus
1368
Få veibeskrivelse

Nettsted: hapoo.no

Kategorier: Dyrebutikk

Anmeldelser om Hapoo.no

 • ✪ ✪ ✪ ✪
  jeg bestilte for 1 måned siden 2 ting , betalte 1200 kr. fikk faktura , men.. de svarer ikke på mail , ikke på tlf ,ikke på fb, web side plutselig fungerer ikke, har ikke fått min bestiling ennå..!!! helt useriøs. Jeg skal melde det til politi og forbrukerombudet om svindel og tyveri. jeg anbefaler å gjøre det samme til alle som er så misfornøyd som jeg...noen må gjøre noe med det endelig!
  11/02/2018
  av marcelina królikowska
 • ✪ ✪ ✪ ✪
  Over en mnd siden jeg bestilte tre refleksvester til hund. Motatt, ikke sendt, står det på bestillingen min. De har ikke svart meg på mail. Jeg skal ha tilbake pengene mine.
  04/08/2017
  av Maria Winther
 • ✪ ✪ ✪ ✪
  Bestilte Potesokker og strupegodis 17.1 Valgte heldigvis Klarna betaling. Da jeg ikke hørte noe etter fire dager skrev jeg til dem via kontakt skjema på nettsiden deres. Gjort dette sikkert sju ganget uten respons. Skrev til kunde service adressen i går, men ikke fått svar. Har forsåvidt heller ikke mottatt noen faktura på Mail. Som jo er vanlig når varene sendes ut. Denne nettbutikken burde anmeldes ! Juks og bedrageri ! Styr unna! Betaler du med kort så mister du pengene.
  15/05/2017
  av Eva Berqvam
Hvordan ville du vurdere denne tjenesten?

Fotogalleri av Hapoo.no

Handle om Hapoo.no i Stabekk

Hapoo.no ligger på Professor Kohts Vei 109, Stabekk, Akershus.